fbpx

RKC 2014

2014-04-17 Kommentarer: 0 st

För tredje året i rad arrangerar Kettlebellcenter den förstklassiga kettlebellsutbildningen RKC!

Utbildningen är perfekt för dig som vill ta din träning till nästa nivå eller vill ta det steget längre och bli intruktör.

Vad är RKC?

RKC grundades 2008 utav Pavel Tsatsouline och John Du Cane. Pavel är känd inom träningsbranschen för att ha tagit kettlebellsträningen till USA och väst genom  sina många böcker och RKC. Träningssystemet RKC bygger på funktionell, effektiv och säker träning som bygger såväl styrka som kondition, rörlighet och stabilitet Det finns idag en uppsjö med olika kettlebellscertifieringar utav blandad kvalité men RKC certifieringen är originalet och måttstocken.

eaglesquare-white

Varför certifiera sig?

På kettlebellcenter har vi certifierade instruktörer därför att en certifiering garanterar en kvalitetsstandard både för instruktören och klienterna. För att bli certiferad RKC-instruktör måste man vara väl förberedd innan RKC-utbildningen och ha bra koll på de sex grundövningarna – swing, clean, snatch, press, goblet squat och get-up. För att bli godkänd krävs att man blir godkänd på de fysiska, tekniska och praktiska momenten som utbildningsdagarna innefattar. En certifierad RKC-instruktör måste dessutom återcertifiera sig vartannat år för att på så sätt ytterligare intyga att han/hon är kvalificerad och kompetent nog att utföra sitt uppdrag som kettlebellsinstruktör. När man anlitar en RKC-certifierad kettlebellsinstruktör är man därför alltid garanterad att man får en instruktör som verkligen kan vad som krävs och är uppdaterad för att lära ut kettlebells till klienter.

Utbildningen sträcker sig över tre krävande, roliga och lärorika dagar med andra kettlebellsfantaster, instruktörer och inspirerande masters från USA. I sommar har vi turen att få ta emot Max Shank som tillsammans med Fredrik (aka King Kettle) kommer hålla utbildningen! Missa inte tillfället att få lära dig teknik, teori och ha riktigt riktigt roligt!

Boka in 29-31 Augusti i kalendern! Anmälan hittar du HÄR! och mer info finns HÄR!

Keep up the awesomeness!

/H


Lägg till en kommentar

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *


Top