Schema & Pass

KBC Fitness erbjuder öppen träning, gruppträning i små grupper samt även personlig träning. Alla är välkomna, oavsett tidigare träningsnivå. Om du vill börja träna hos oss är du välkommen att komma på ett intropass, kontakta oss så bokar vi in dig på ett datum som passar.

SCHEMA

TIDER MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG
07:00-08:00 Öppen träning   Öppen träning    Öppen träning    
10:00-13:00           Kurser  
17:30-18:30 Styrka Styrka Cardio power Styrka Cardio power   Styrka
18:30-19:30 Öppen träning + Intro Styrka Cardio power Styrka + Intro Öppen träning   Öppen träning
19:30-20:30 Öppen träning Öppen träning Öppen träning Öppen träning      

Boka pass nu!

Passbeskrivning

På våra pass bygger våra instruktörer upp passet individuellt efter deltagarnas erfarenhet och kunskap. Att gå ett pass hos oss är inte som på ett konventionellt gym. Hos oss är det som att träna med en PT i grupp eftersom det högst får vara 10 deltagare per pass. Vi hjälper dig som individ att bli bättre och uppnå dina mål. Boka ditt pass idag.

Styrka
Vår vardag är relativt stillasittande. Vi sitter ofta stora delar av vår vakna tid och detta påverkar hur vi rör oss, höft, rygg, nacke, axlar är ofta problemområden och något som vi behöver träna. På våra pass kommer du lära dig att använda kroppen på ett sätt som får dig att må bättre och du kommer få öva på att aktivera hela din kropp. Detta är funktionell träning.
Du kommer få lära dig att träna med Kettlebells, skivstång och olika bodyweight övningar.

Cardio power
På våra Cardio power pass så tränar vi kondition på våra roddmaskiner. När du förbättrar din kondition så kommer din återhämtning bli så mycket bättre. Att ha bra kondition är nog det viktigaste för att leva ett hälsosamt liv. Bra kondition och återhämtning kommer hjälpa dig i all din träning. Det fina med roddmaskinen är att den mäter det viktigast för att kunna lägga upp träningen på ett väldigt effektivt sätt.

Öppen träning
På vår öppna träning är det ingen instruktör på plats och du tränar själv med utrustningen vi har. Våra intropass är under den öppna tränigen på måndag eller torsdag kväll. Maila oss om du vill komma på ett intropass. Ibland har vi även Öppen träning som inte är med på schemat här. Du kan se dessa tider i Punchpass där du bokar dig som vanligt. Om du har frågor så maila oss för mer information.

För mer information följ oss på Facebook, Twitter och YouTube.

Top