Schema & Pass

KBC Fitness erbjuder öppen träning, gruppträning i små grupper samt även personlig träning. Alla är välkomna, oavsett tidigare träningsnivå. Om du vill börja träna hos oss är du välkommen att komma på ett intropass, kontakta oss så bokar vi in dig på ett datum som passar.

SCHEMA

TIDER MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG
06:45-07:30 Styrka Styrka  Styrka
10:00-13:00 Kurser
12:30-13:30 Styrka Styrka Styrka Styrka Styrka
13:30-14:30 Öppen träning Öppen träning Öppen träning Öppen träning Öppen träning
14:30-15:30 Öppen träning Öppen träning Öppen träning Öppen träning Öppen träning
15:30-16:30 Öppen träning Öppen träning Öppen träning
16:30-17:30 Öppen träning Öppen träning Öppen träning
17:30-18:30 Styrka Styrka Cardio power Styrka Cardio power Styrka
18:30-19:30 Intro + Öppen träning Styrka Cardio power Styrka Öppen träning Öppen träning
19:30-20:30 Öppen träning Öppen träning Öppen träning Öppen träning

Boka pass nu!

Passbeskrivning

På våra pass bygger våra instruktörer upp passet individuellt efter deltagarnas erfarenhet och kunskap. Att gå ett pass hos oss är inte som på ett konventionellt gym. Hos oss är det som att träna med en PT i grupp eftersom det högst får vara 10 deltagare per pass. Vi hjälper dig som individ att bli bättre och uppnå dina mål. Boka ditt pass idag.

Styrka
Vår vardag är relativt stillasittande. Vi sitter ofta stora delar av vår vakna tid och detta påverkar hur vi rör oss, höft, rygg, nacke, axlar är ofta problemområden och något som vi behöver träna. På våra pass kommer du lära dig att använda kroppen på ett sätt som får dig att må bättre och du kommer få öva på att aktivera hela din kropp. Detta är funktionell träning.
Du kommer få lära dig att träna med Kettlebells, skivstång och olika bodyweight övningar.

Cardio power
På våra Cardio power pass så fokuserar vi på konditionsträning på våra roddmaskiner men vi blandar även in explosiv styrka med kettlebells och viss rörlighetsträning. På dessa pass kommer du bli trött men det fantastiska med att bygga upp din kondition är att din återhämtning kommer bli så mycket bättre. Att ha bra kondition är nog det viktigaste för att leva ett hälsosamt liv. Bra kondition och återhämtning kommer hjälpa dig i all din träning. Det fina med roddmaskinen är att den mäter det viktigast för att kunna lägga upp träningen på ett väldigt effektivt sätt.

Öppen träning
På vår öppna träning kan du träna själv med utrustningen vi har. Våra intropass är under den öppna tränigen på måndag kväll eller på torsdag eftermiddag. Hör av dig om du vill komma på ett intropass. Den öppna träningen* på lördagar blir av om vi inte har en kurs inbokad. Se i bokningssystemet om det är öppet eller ej. Om du har frågor så maila oss för mer information.

För mer information följ oss på Facebook, Twitter och YouTube.

Top