fbpx

Schema & Pass

KBC Fitness erbjuder öppen träning, gruppträning i små grupper samt även personlig träning. Alla är välkomna, oavsett tidigare träningsnivå. Om du vill börja träna hos oss är du välkommen att komma på ett intropass, kontakta oss så bokar vi in dig på ett datum som passar.

SCHEMA

TIDER MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LÖRDAG SÖNDAG
07:00-08:00 Öppen träning   Öppen träning    Öppen träning    
10:00-13:00           Kurser  
16:00-17:00             Styrka
17:30-18:30 Styrka Styrka Kardio Styrka Kardio    
18:30-19:30 Öppen träning + PT Styrka Öppen träning + PT Styrka      

Boka pass nu!

Passbeskrivning

På våra pass bygger våra instruktörer upp passet individuellt efter deltagarnas erfarenhet och kunskap. Att gå ett pass hos oss är inte som på ett konventionellt gym. Hos oss är det som att träna med en PT i grupp eftersom det högst får vara 10 deltagare per pass. Vi hjälper dig som individ att bli bättre och uppnå dina mål. Boka ditt pass idag.

Styrka
Vår vardag är relativt stillasittande. Vi sitter ofta stora delar av vår vakna tid och detta påverkar hur vi rör oss, höft, rygg, nacke, axlar är ofta problemområden och något som vi behöver träna. På våra pass kommer du lära dig att använda kroppen på ett sätt som får dig att må bättre och du kommer få öva på att aktivera hela din kropp. Detta är funktionell träning.
Du kommer få lära dig att träna med Kettlebells och olika bodyweight övningar. Vill du komma på ett prova-på-pass så hör av dig så bokar vi in dig.

Kardio
På våra Kardio pass så tränar vi kondition på våra roddmaskiner. När du förbättrar din kondition så kommer din återhämtning bli så mycket bättre. Att ha bra kondition är nog det viktigaste för att leva ett hälsosamt liv. Bra kondition och återhämtning kommer hjälpa dig i all din träning. Det fina med roddmaskinen är att den mäter det viktigast under din träning för att kunna lägga upp den på ett väldigt effektivt sätt.

Öppen träning
På vår öppna träning finns det oftast ingen instruktör utan du tränar själv.  Ibland har vi även öppen träning som inte är med på schemat men som du kan se i vår bokningsapp punchpass. Om du har frågor så maila oss för mer information.

För mer information följ oss på Facebook, Twitter och YouTube.

Top